Trello is super handig, maar er is meer dan dat...

Wat!? Meer dan die goede Trello trainingen van jullie?

Jazeker! De missie van Think Outside is om bij te dragen aan werkgeluk. Daar zitten namelijk alleen maar voordelen aan, vinden wij. Grip hebben op taken draagt daaraan bij. Het zorgt voor minder stress en een leeg hoofd, waarin ruimte is voor het bedenken van goede ideeen. Om optimale grip te krijgen richten we ons in onze Trello trainingen daarom niet alleen op de functionaliteiten van de app, maar juist ook op hoe je taken systematisch organiseert en, in het geval van teams, welke afspraken nodig zijn om met elkaar samen te werken. Met ‘Méér dan Trello’ kijken we nog breder dan dat.

teamoptimalisatie

Voor en na de Trello training

Ook daar zitten kansen voor het vergroten van werkgeluk

Het is niet zomaar iets om Trello te kiezen als tool voor je team. Daar kan een hoop twijfel aan vooraf gaan. Is Trello wel geschikt voor jouw team? Zijn teamleden bereid om met Trello te gaan werken? En wat is daar dan voor nodig? Wij kunnen hier advies over geven. Als je meer wil dan (alleen) een Trello training, kunnen wij meedenken in mogelijkheden. Bijvoorbeeld Trello als onderdeel van een teamdag. Wij kunnen onze Trello training daarop aanpassen en ook meedenken over andere onderdelen van de teamdag. En ook na een training kunnen wij van dienst zijn. Zicht op je taken is één ding, maar de taken daadwerkelijk goed en tijdig gedaan krijgen is een tweede. Wij verzorgen ook maatwerk op het gebied van persoonlijke effectiviteit.

Twijfel je of wij je kunnen helpen?

Neem dan contact met ons op!

Ook als je andere vragen hebt dan hierboven beschreven kan je altijd contact met ons opnemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Als je het contactformulier onder aan deze pagina invult nemen wij contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Daarin kan je uitleggen waar je naar op zoek bent en kijken wij of het binnen onze expertise ligt om je daarbij te helpen.

Je hebt:

Think Outside is

Doelgericht

Pragmatisch

Deskundig

Trello consult

Consultancy

- Door ons in te zetten heb je een extra paar ogen, van buiten de organisatie, dat met een frisse blik meekijkt me jouw probleem.
- Je krijgt een deskundig advies voor een doelmatige aanpak van dat probleem.
- Waardoor je makkelijker en met vertrouwen een beslissing maakt.
Trello teamdag

Teamdag

- Schakel ons in om een Trello training perfect te laten passen binnen je teamdag.
- Of, laat ons meedenken met de opzet van de volledige teamdag.
- Zo krijg je een doeltreffend programma, zonder daar zelf veel tijd aan kwijt te zijn.

Waarom een Trello training bij Think Outside?

Danielle is expert op het gebied van effectief werken. Doordat zij een loondienstbaan combineert met Think Outside en een druk gezinsleven is effectief werken en timemanagement voor haar een must. Zij heeft hier diverse cursussen over gevolgd, boeken over gelezen en vooral belangrijk: vele tips uitgeprobeerd in de praktijk. Hierdoor weet ze goed welke tips passen bij welke situatie.

Evelien heeft ruim 12 jaar ervaring met maatwerk vraagstukken voor bedrijven. Dit is een combinatie van het maken van een analyse van het probleem en het adviseren over een passende oplossing. Vaak is (een deel van) de oplossing het ontwikkelen en verzorgen van een bedrijfseigen training of opleiding. Evelien heeft veel ervaring met het samenwerken met een team om die training of opleiding te maken.

Doordat Danielle en Evelien hun ervaring en expertise combineren kunnen zij méér dan Trello trainingen bieden.

teambuilding trello

Werken met Think Outside zorgt voor:

vertrouwen in je aanpak

tijdwinst door uitbesteding
van taken

Creatieve oplossingen
door een frisse blik

5/5

Dit vonden anderen van onze trainingen

"Een waardevolle training waar wij veel vruchten van gaan plukken"
Tamara
Haarlem Marketing
Hoe werkt het-transparant

Hoe werkt het?

• Heel simpel! Vul het contactformulier onderaan deze pagina in. Dan nemen wij contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen.
• Dat gesprek is geheel vrijblijvend. We bespreken waar je hulp bij kan gebruiken en of en zo ja hoe Think Outside daarbij kan helpen.
• Ben je enthousiast over wat wij kunnen bieden, dan maken we een offerte op maat. Ook dit is geheel vrijblijvend.
• Ben je dan nog steeds enthousiast (of nóg enthousiaster!) dan kan je de offerte onderteken en gaan wij de opdracht uitvoeren die daarin beschreven staat.

Ja, vertel mij meer over de mogelijkheden

    Waarmee kunnen we je helpen?

    Heb je nog vragen? We beantwoorden ze hier

    Jazeker, afhankelijk van jullie wensen en behoefte bieden wij een passende training aan.

    De vragen die binnenkomen voor ons “Méér dan Trello” zijn redelijk divers en met name uiteenlopend in aantal uren. Als we voor de vanaf prijs uitgaan van een kleine opdracht ligt de vanaf prijs relatief laag. Voor een grote opdracht zal de prijs dusdanig ver afliggen van de vanaf prijs, dat de vanaf prijs eigenlijk geen reele indicatie is. Daarom hebben we ervoor gekozen geen prijzen te vermelde bij dit aanbod.

    Ja, onze training Trello Tailored voor Teams is een training op maat voor teams.