Wil jij met je team met Trello gaan werken en weet je nog niet goed hoe dat moet?

Dan is onze training 'Meet Trello voor Teams' voor jou!

Collega’s die onderdeel zijn van een team werken samen aan een gemeenschappelijke doel. Om dat doel te bereiken moeten allerlei taken uitgevoerd worden. Dan is het handig om een overzicht te hebben van alle taken, wie welke taak uitvoert en de status daarvan. Dat geldt voor ‘tijdelijke teams’, zoals de leden van een projectgroep die samenwerken voor dat specifieke project. En ook voor ‘permanente teams’ die blijvend met elkaar samenwerken, zoals een AVG-team of de gezamenlijke medewerkers van een afdeling. 

trello-teamtraining

Trello is heel geschikt om gezamenlijk taken en projecten te managen

Als je weet hoe het werkt....

Om Trello effectief te kunnen gebruiken moet je enerzijds weten welke functionaliteiten de app heeft en hoe die werken. Anderzijds wil je met je team een handige indeling van taken hebben en werkafspraken maken over het gebruik van de app, zodat jullie er op dezelfde manier mee werken. Wie maakt bijvoorbeeld nieuwe taken aan? Welke lijsten gebruik je? En wie voegt nieuwe bordleden toe? 

Het is natuurlijk mogelijk om zelf met je team te ontdekken hoe Trello werkt, welke taakindeling handig is en bij welke afspraken jullie het meest gebaat zijn. Risico daarbij is dat de opstartfase lang duurt en rommelig verloopt. In plaats van profijt te hebben van de app wordt het juist een irritatie voor teamleden, met als gevolg dat zij hun motivatie verliezen en mogelijk zelfs andere manieren zoeken om de taken te managen. De (verborgen) kosten, in de vorm van (verloren) tijd van zo’n uitprobeerfase kunnen hoog oplopen. Een goed alternatief hiervoor is onze teamtraining!

Training MEET TRELLO VOOR TEAMS

Leer met je team de basis van Trello

In onze Trello training voor teams leren teamleden in 4 uur de functionaliteiten van Trello. Daarnaast bespreken we in die 4 uur hoe je een handige taakindeling kan maken en aan welke werkafspraken je kan denken voor samenwerken in teams. We hebben hierin de gebruikerservaring van andere teams meegenomen en hun best practices verwerkt in onze tips & tricks. Deze training is dus de ideale kickstart om met Trello te gaan werken en teamleden ervoor te enthousiasmeren.

Je bent:

Trainingslocatie

online

incompany

externe locatie

Dit ga je leren-transparant

Dit ga je leren

- De functionaliteiten van Trello die handig zijn voor een startend team.
- Hoe je teamtaken op een handige manier kan indelen en in Trello kan verwerken zodat iedereen weet wie wat doet en op welk moment.
- Welke afspraken je kan maken om als team op een eenuidige manier met Trello te werken.
Dit levert het op-transparant

Dit levert het je op

- Grip op je to do's doordat je je Trello borden hebt ingericht op een manier die voor jou werkt​.
- De vaardigheid om je Trello borden up-to-date te houden, zodat je de grip niet (weer) verliest na verloop van tijd​.
- Vertrouwen dat er geen to do's meer tussendoor glippen omdat je al je taken in kaart hebt​.

Waarom een Trello training bij Think Outside?

Think Outside heeft ruime ervaring met het gebruik van Trello voor teams. Eigen ervaring doordat wij (samen)werken in Trello en vanuit eerdere loondienstbanen. En ervaring van andere teams die wij in het verleden al van training of advies hebben voorzien.

Hierdoor weten we welke functionaliteiten en welke werkafspraken handig zijn voor wat voor soort teams en werkzaamheden. Die kennis hebben we natuurlijk meegenomen in de opzet voor deze training. Daarnaast houden we in de training rekening met het huidige beheersingsniveau van de deelnemers. Zowel op het gebied van Trello als op het gebied van algemene IT-vaardigheden.

samenwerken met think outside

Dit zit er allemaal bij:

Een online training
van 4 uur

Een handout met een overzicht
van de training

4x een e-mail met tips & tricks
na afloop van de training

5/5

Dit vonden anderen van onze trainingen

"We vonden de team training heel leerrijk. We beseffen dat ons eigen werk veel meer structuur kan krijgen en dat het super handig is voor onze teamwerking."
Charlotte
Lantis
Hoe werkt het-transparant

Hoe werkt het?

• Een Trello teamtraining is specifiek voor jouw team, er doen geen andere deelnemers aan mee.
• De training heeft een vast programma. Onderdeel daarvan is dat je in de oefeningen al direct aan de slag gaat met het vormgeven van de Trello borden en teamafspraken.
• Er is een maximale groepsgrootte van 8 deelnemers. Dit is om te zorgen dat de oefeningen uitgebreid genoeg behandeld kunnen worden en alle deelnemers voldoende aandacht krijgen.
• Een datum voor een teamtraining is op aanvraag. Als je het contactformulier op deze pagina invult nemen wij (telefonisch) contact op om de wensen te bespreken.
• De training wordt standaard online verzorgd. Het is ook mogelijk om de training op locatie te verzorgen, mits de corona maatregelen dat toelaten. Op eigen locatie bij het bedrijf is dat op basis van € 0,55 cent per kilometer. Bij een externe locatie komen daar de kosten van de betreffende locatie bij.
• Tijdens het voorgesprek is er ook ruimte om aanvullende vragen te stellen, aandachtspunten te benoemen om rekening mee te houden tijdens de trainig en andere zaken te bespreken die van belang zijn.
• Na afloop van het voorgesprek ontvang je een offerte met de gemaakte afspraken ter ondertekening.
• Na akkoord wordt de trainingsdatum ingepland en ontvang je de factuur

Ja! Ik meld ons aan voor de training Meet Trello voor Teams

  en privacy verklaring

  Heb je nog vragen? We beantwoorden ze hier

  Elke deelnemer heeft een device (computer, laptop of eventueel een telefoon) nodig waarmee je de Microsoft Teams link geopend kan worden en stabiel internet. Eventueel ook een koptelefoon. Het is aan te raden om de training te volgen op een rustige plek waar je niet gestoord wordt. Daarnaast is het handig als je (digitale) aantekeningen kan maken.

  Er zijn diverse filmpjes beschikbaar op internet om alvast bekend(er) te raken met Trello. Het is ook een mogelijkheid om voor deze medewerker een één-op-één training aan te vragen. Dat is geen standaard optie bij de trainingen, maar kan wel aangevraagd worden via het contactformulier. Na invullen nemen wij contact op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

  Microsoft Teams is een programma waarmee je online kunt vergaderen en videobellen. Je kunt de app gratis downloaden.

  Deze training heeft een vast programma. Dat betekent dat wij vooraf hebben bedacht welke onderwerpen er aan de orde komen bij deze training. Die onderwerpen zijn zo ingericht, met name de oefeningen, dat jullie tijdens de training al aan de slag gaan met jullie eigen teamtaken. Op die manier sluit de training aan op jullie situatie. Als je op zoek bent naar een training op maat, met andere onderwerpen dan in deze teamtraining, dan kan dat met Trello Tailored voor Teams. Daarbij wordt een teamtraining op maar gemaakt naar eigen wens. Dit is beschikbaar voor een vanafprijs van € 1.499,- excl. btw.

  Zeker! Tijdens de training is er genoeg ruimte om eigen vragen te stellen.

  Als er meer dan 8 deelnemers zijn kunnen we de groep splitsen en de training op twee momenten aanbieden. Wij bieden na afloop van de tweede training dan een aanvullend gesprek om de uitkomsten uit beide groepen terug te koppelen, zodat er wel een totaal beeld is van de input van de deelnemers uit beiden trainingen. Uiteraard is meer dan twee groepen ook mogelijk.

  We zijn hierbij afhankelijk van de landelijke maatregelen. Als die het toelaten is het mogelijk om de training in-company te verzorgen of op een externe trainingslocatie. Bij in-company gaan we ervan uit dat er een geschikte trainingsruimte is bij jullie op het bedrijf. Dat zullen we nader bespreken in het contact voorafgaand aan de training. Dit is op basis van een meerprijs van € 0,55 per km, gerekend vanaf Zwijndrecht. In het geval van een externe trainingslocatie komen daar de kosten voor die locatie bij. In overleg kunnen we bepalen wat de wensen voor een externe locatie zijn en hoe dat geregeld wordt.