Ga jij jouw team of organisatie ondersteunen in het gebruik van Trello?

Doe dan onze training 'Trello Bedrijfsexpert'!

Voor een bedrijf of team dat met Trello werkt is het handig om een Trello expert in huis te hebben. Als jij de aangewezen persoon bent om die expert te zijn is dat voor jou ook voordelig. Het is een leuke uitdaging naast je bestaande werkzaamheden, het is interessant om je in iets nieuws te kunnen verdiepen en het geeft voldoening om collega’s te kunnen ondersteunen. Tegelijk vind je het ook spannend om die rol te hebben. Weet je wel genoeg van Trello? Kan je je collega’s echt de ondersteuning bieden die ze nodig hebben?

trello bedrijfsexpert worden

Je wil goed toegerust zijn om je expertrol te vervullen

Maar hoe krijg je het vertrouwen dat je dat kan...

Een eerste stap om vertrouwen op te bouwen is door goed in beeld te hebben wat er van jou verwacht wordt in je expertrol. Word je bijvoorbeeld een soort interne helpdesk die problemen met Trello van collega’s oplost? Word je een product owner die updates van de app en power-ups monitort en de organisatie proactief informeert over nieuwe mogelijkheden? Word je een trainer die collega’s gaat instrueren hoe Trello werkt en welke samenwerkafspraken jullie hebben gemaakt? Als je weet wat de verwachting is, is het makkelijker te bepalen waarin je nog wil bijleren om meer kennis en daarmee meer vertrouwen te krijgen.

Er zijn verschillende manieren om extra kennis te vergaren. Je kan zelf gaan zoeken naar youtube filmpjes of andere bronnen. Je kan afwachten wat daadwerkelijk op je afkomt in de praktijk en daar gericht oplossingen voor zoeken. Of je kan onze training Trello bedrijfsexpert doen!

Trello Bedrijfsexpert

Op maat gemaakt voor jouw wensen

Het grote voordeel van deze training is dat het geen standaard training is, maar een training die specifiek voor jou ontwikkeld wordt. In een voorgesprek gaan we na wat er van je verwacht wordt en wat je daarvoor nodig hebt. Op die manier kunnen we in de training precies behandelen wat voor jou relevant is. Als je niet alleen meer wil leren over Trello, maar bijvoorbeeld ook hoe je een duidelijke instructie kan geven aan collega’s, nemen we dat op in de training. Zo zet je je tijd slim in om effectief bij te leren en krijgt je zelfvertrouwen een boost.

Je bent:

Trainingslocatie

online

incompany

externe locatie

Dit ga je leren-transparant

Dit ga je leren

- Aan welk 'profiel' een Trello expert binnen jouw bedrijf moet voldoen
- De kennis over functionaliteiten van Trello die nodig is om aan dit profiel te voldoen
- De skills om als expert te kunnen handelen en comminiceren met collega's
Dit levert het op-transparant

Dit levert het je op

- Een duidelijk beeld wat er van jou verwacht wordt als Trello expert
- De kennis en skills om aan die verwachtingen te voldoen
- Vertrouwen in jezelf dat je je experttol met ferve gaat uitvoeren

Waarom een Trello Bedrijfsexpert training bij Think Outside?

Wij werken samen bij het opzetten van maatwerktrainingen en hebben zo kennis en ervaring op drie gebieden die nodig zijn om een optimale training op maat te kunnen ontwikkelen. We kennen de functionaliteiten van Trello en kunnen in een voorgesprek achterhalen welke aanvullende kennis over Trello nodig is voor de bedrijfsexpert. En we hebben ruime ervaring in het bedrijfsleven, waardoor we zicht hebben op de ‘softskills’ die nodig zijn in de rol van bedrijfsexpert. Deze twee pijlers bepalen welke inhoud gewenst is in de training.

Onze derde kwaliteit is dat wij de kennis en ervaring hebben om de inhoud te vertalen naar een pragmatische, doelgerichte training, die de deelnemer geboeid houdt en die daadwerkelijk effect heeft in de praktijk.

Training meet trello

Dit zit er allemaal bij:

Een online training
van 4 uur

Een handout met een overzicht
van de training

Een Q&A sessie om resterende vragen te stellen

5/5

Dit vonden anderen van onze trainingen

"“Ik vond het een hele interessante training en ik heb echt heel veel geleerd."
RIanne
Rijksoverheid
Hoe werkt het-transparant

Hoe werkt het?

• Je kan een aanvraag doen voor een Trello Bedrijfsexpert training door het contactformulier op deze pagina in te vullen.
. • Afhankelijk van de omvang en complexiteit van jouw rol zullen we één of meerdere keren contact hebben om een goed beeld te krijgen, zodat we een passend voorstel kunnen doen.
• Dat voorstel werken we uit in een vrijblijvende offerte.
• De vanaf prijs van € 1.375,- is gebaseerd op een training van 3 uur met de bijbehorende voorbereidingstijd om die training op maat te ontwikkelen en een aanvullende Q&A. In veel gevallen is een training van 3 uur toereikend en kost de training dus € 1.375,-
. • De Q&A vindt enkele tijd na de training plaats. Hierin heb je de mogelijkheid om aanvullende vragen te stellen naar aanleiding van je ervaringen als Trello expert in de praktijk.
• Indien een andere oplossing passend is, bijvoorbeeld een langere training, meerdere trainingsdagen, aanvullende coaching op de werkvloer, etc. dan komt dit aan de orde in het voorgesprek en zullen wij dit nader specificeren in de offerte.
• Als er meerdere Trello experts zijn binnen het bedrijf is het mogelijk om deze training als (kleine) groepstraining aan te bieden in plaats van individueel. De Q&A is dan voor alle deelnemers gelijktijdig.
• De training wordt standaard online verzorgd. Het is ook mogelijk om de training op locatie te verzorgen, mits de corona maatregelen dat toelaten. Op eigen locatie bij het bedrijf is dat op basis van € 0,55 cent per kilometer. Bij een externe locatie komen daar de kosten van de betreffende locatie bij. In het voorgesprek zullen we vragen wat hierin gewenst is en dat nemen we mee in de offerte.
• Tijdens het voorgesprek is er ook ruimte om aanvullende vragen te stellen, aandachtspunten te benoemen om rekening mee te houden tijdens de trainig en andere zaken te bespreken die van belang zijn.
• Bij akkoord met de offerte wordt in overleg een trainingsdatum ingepland en ontvang je de factuur. Een datum voor de Q&A kan ook direct worden ingepland of kan ook na afloop van de training worden ingepland.
• Praktische afspraken rondom de organisatie van de training worden in onderling overleg gemaakt.

Ik wil een voorstel voor een Trello Training op maat

    en privacy verklaring

    Heb je nog vragen? We beantwoorden ze hier

    Elke deelnemer heeft een device (computer, laptop of eventueel een telefoon) nodig waarmee je de Microsoft Teams link geopend kan worden en stabiel internet. Eventueel ook een koptelefoon. Het is aan te raden om de training te volgen op een rustige plek waar je niet gestoord wordt. Daarnaast is het handig als je (digitale) aantekeningen kan maken.

    Microsoft Teams is een programma waarmee je online kunt vergaderen en videobellen. Je kunt de app gratis downloaden.

    Dan kunnen we in onderling overleg kijken wat er mogelijk is. Een verschil in de kosten ten opzichte van de offerte (zowel in het geval van hogere als lagere kosten) zullen dan verrekend worden.