Ben jij een Trello gebruiker en wil je daar meer mee kunnen dan je nu doet?

Dan is de training "Trello Pro" iets voor jou!

Je hebt de basis van Trello goed onder de knie. Je kan borden, lijsten, taken, labels en checklists aanmaken. Maar je ziet in de app nog redelijk wat functies die jij niet gebruikt. Of je ziet de Trello omgeving van iemand anders, wat er geavanceerder uit ziet dan je eigen Trello borden. Je zou wel willen leren wat Trello nog meer te bieden heeft, zodat je effectiever gebruik kan maken van de tool.

werken met Trello

Daar is de training Trello Pro voor bedoeld

Om je te laten zien wat Trello nog meer te bieden heeft.

En om dat toe te passen natuurlijk. Trello biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om allerlei acties te automatiseren. Zo kan je je ‘done’ list op laten schonen, je kan kaartjes automatisch laten verplaatsen of je kan met één klik alles (wat je wil) archiveren, om maar es wat te noemen. Je kan Trello koppelen aan andere functionaliteiten en programma’s die je gebruikt. En je kan anderen, zoals collega’s of je partner, toegang geven tot door jou gekozen borden, zodat zij op die manier op de hoogte zijn van de status van jouw taken. Zelfs als ze zelf geen Trello account hebben.

Dan is er ook nog de mogelijkheid van power-ups. Power-ups zijn extra functionaliteiten, die Trello niet standaard aanbiedt. Er is bijvoorbeeld een power-up waarmee je kaartjes kan herhalen. Door die power-up toe te voegen worden kaartjes die jij instelt periodiek opnieuw aangemaakt, inclusief checklist. Handig dus voor terugkerende taken.

Training Trello Pro

Leert je de extra functionaliteiten van Trello kennen.

Het doel van onze training is om je in 3 uur kennis te laten maken met veel gebruikte extra’s van Trello en veel gebruikte power-ups. Daarnaast leren we je hoe en waar je zelf makkelijk nieuwe power-ups kan vinden. Door de beperkte groepsgrootte (maximaal 10 deelnemers) is er tijdens de training voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Na 3 uur weet je hoe jij Trello gebruikt als een Pro!

Je bent:

Dit ga je leren-transparant

Dit ga je leren

Hoe je automatiseringen en power-ups toepast
Welke mogelijkheden er zijn om Trello te integreren met andere functionaliteiten en programma's die je gebruikt en hoe dat werkt
Hoe je Trello gebruikt als aanvulling op en in samenwerking met je agenda en je mail
Dit levert het op-transparant

Dit levert het je op

Overzicht doordat je Trello nu kan inzetten als geavanceerd dashboard voor al je taken, zakelijk en privé
Tijdwinst omdat je niet meer hoeft te zoeken naar informatie nu je alles op één plek hebt
Een grote kans dat je werken met Trello volhoudt, omdat hier nu zoveel relevante informatie en tools te vinden zijn dat je veel reden hebt om steeds terug te keren naar Trello

Waarom een Trello training bij Think Outside?

Wij werken zelf intensief (samen) met Trello en kennen daardoor de ins en outs van de app en beschikbare power-ups uit eigen ervaring. Daarnaast hebben we veel extra kennis opgedaan door de maatwerktrainingen die wij verzorgen voor (medewerkers van) bedrijven. Om een training te kunnen geven over specifieke functionaliteiten moeten we ons daar grondig in verdiepen. Zo blijven we onze kennis vergroten en kunnen we een goede Trello Pro training neerzetten.

Door onze ervaring met het ontwikkelen van trainingen weten we ook hoe we de inhoud van Trello Pro op een duidelijke en pragmatische manier over kunnen brengen. Geen saai verhaal van 3 uur, maar een pragmatische training waarin je zelf aan de slag gaat.

Trello pro cursus

Dit zit er allemaal bij:

Een online training
van 3 uur

Een handout met een overzicht
van de training

4x een e-mail met tips & tricks
na afloop van de training

5/5

Dit vonden anderen van onze trainingen

"Een waardevolle training waar wij veel vruchten van gaan plukken"
Tamara
Haarlem Marketing
Hoe werkt het-transparant

Hoe werkt het?

• We hebben vaste data waarop we deze training organiseren. Die vind je onderaan deze pagina op het inschrijfformulier.
• Voor elke training kunnen maximaal 10 deelnemers inschrijven, zo houden we de groepsgrootte beperkt.
• De training is een online training, die gegeven wordt via Teams. Alle deelnemers zijn in de gelegenheid om geluid en beeld aan te hebben tijdens de training.
• Je kan je aanmelden voor de training door het inschrijfformulier onder aan deze pagina in te vullen en te versturen.
• Je ontvangt dan direct een automatische bevestiging dat je inschrijving in goede orde is ontvangen.
• Binnen 3 werkdagen ontvangen je van ons per mail de factuur en aanvullende informatie over de training
. • Vijf werkdagen voorafgaand aan de training ontvang je van ons de link om deel te nemen aan de training.

Ja! Ik schrijf mij in voor de training Trello Pro

  Ik schrijf me in voor de training op

  en privacy verklaring

  Heb je nog vragen? We beantwoorden ze hier

  Je hebt een device (computer, laptop of eventueel een telefoon) nodig waarmee je de Teams link kan openen en stabiel internet. Als je het fijn vindt kan je gebruik maken van een koptelefoon. Het is aan te raden om de training te volgen op een rustige plek waar je niet gestoord wordt. Daarnaast is het handig als je (digitale) aantekeningen kan maken.

  Dat kan zeker. Wij bieden twee soorten één-op-één trainingen aan: Trello Bootcamp en Trello bedrijfsexpert. Neem een kijkje op die pagina’s om te zien wat het beste aansluit bij jouw behoefte.

  Microsoft Teams is een programma waarmee je online kunt vergaderen en videobellen. Je kunt de app gratis downloaden.

  Ja, zodra deze bekend zijn vind je ze op de website

  Tijdens de training zijn er een aantal opdrachten. Deels zijn dat individuele opdrachten en deels in een klein groepje (mede afhankelijk van de groepsgrootte). De opdrachten worden ‘plenair’ (met z’n allen) besproken. Daarnaast stelt de trainer soms tussendoor vragen en hebben deelnemers zelf ook de kans om vragen te stellen. Hoeveel je aan het woord bent heb je dus voor een groot deel zelf in de hand. Voor je eigen leerproces is het aan te raden om in ieder geval af en toe je ervaring en inzichten te delen.