Werk jij met je team samen in Trello maar verloopt dat nog niet optimaal?

Dan herken je vast het volgende:

Trello incompany training

Tijd dus om het Trello gebruik van jouw team te verbeteren.

Maar hoe pak je dat aan...

Het is belangrijk om te weten waarom het nu niet soepel loopt en je daarop te richten. Weten je teamleden onvoldoende hoe Trello werkt? Zijn er geen duidelijke afspraken gemaakt over het gebruik? Om een échte, langdurige verbetering te realiseren is het nodig om tot een gerichte aanpak te komen, die werkbaar is voor je teamleden en waarvoor voldoende aandacht is om die te implementeren.  

De vraag is alleen hoe je dat voor elkaar krijgt? Het kost je tijd om uit te zoeken wat de oorzaak is, daar een passende oplossing voor te vinden die draagvlak heeft én die te implementeren. Heb je voldoende ruimte in je toch al volle agenda om dit de aandacht en prioriteit te geven die het nodig heeft? Of wordt het een project dat ondanks het belang ervan, niet urgent is en je steeds doorschuift? En, kan je met voldoende afstand naar de situatie kijken om tot de beste oplossing te komen? Een goede oplossing… Laat ons het voor je doen!  

Het resultaat na deze training:

5/5

Dit vonden anderen van onze trainingen:

"We vonden de team training heel leerrijk. We beseffen dat ons eigen werk veel meer structuur kan krijgen en dat het super handig is voor onze teamwerking."
Charlotte
Lantis

Nog meer voordelen voor jouw team

Een slimme keuze voor een optimaal resultaat

Een training inkopen kan een lastige keuze zijn, want het is een uitgave die je moet doen. Maar het biedt ook veel voordelen. Los van de tijd die je bespaart als je dit zelf zou doen, maak je gebruik van onze expertise en krijg je een oplossing die specifiek gericht is op de situatie van jouw team. Op basis van een analyse bepalen we wat jouw team nodig heeft en maken we een training die hier gericht op aansluit. Met een training heb je het hele team in één keer bij elkaar, dus iedereen heeft na de training hetzelfde referentiekader. Een perfecte basis om gezamenlijk, effectief resultaten te behalen.

Waarom een Trello training bij Think Outside

Ervaren trainers staan voor je klaar

Een training op maat is ideaal omdat die specifiek gericht is op wat jouw team wil leren op het gebied van Trello. Een training op maat bij Think Outside is ideaal omdat wij zowel expertise hebben op het gebied van Trello als op het ontwikkelen van trainingen.

Dat betekent dat wij de kennis en ervaring hebben om te analyseren wat de oorzaak is dat het team niet optimaal gebruik maakt van Trello en om hier gerichte oplossingen voor aan te dragen. En dat wij de kennis en ervaring hebben om die oplossingen te vertalen naar een pragmatische, doelgerichte training, die boeiend is voor de teamleden en die daadwerkelijk effect heeft in de praktijk.

maatwerk trello training door Think Outside

Dit zit er allemaal bij:

Een team training op maat
van 4 uur

Een handout met een overzicht
van de training

4x tips en tricks na afloop
van de training

Ik wil contact over een Trello training op maat

Vul onderstaand contactformulier in en we nemen contact met je op.

  en privacy verklaring

  Heb je nog vragen? We beantwoorden ze hier ⬇️

  Je kan ons vrijblijvend vragen stellen en informeren naar de mogelijkheden. Dat doe je door het contactformulier op deze pagina in te vullen. Wij nemen dan telefonisch of per mail contact met je op om de vraag te bespreken.

  Als uit het contact blijkt dat er interesse is in een team training, dan brengen wij een offerte uit met een voorstel. Dat voorstel is op maat voor jouw team, gebaseerd op de informatie die we bespreken tijdens het (telefonische) contact.

  Bij akkoord met de offerte wordt in overleg een trainingsdatum ingepland en ontvang je de factuur. De training is uiteraard specifiek voor jouw team, er doen geen andere deelnemers aan mee. Praktische afspraken rondom de organisatie van de training worden in onderling overleg gemaakt.

  De vanaf prijs is € 1.499,-. Die prijs is inclusief het in kaart brengen van jullie situatie, het ontwikkelen van een doelgerichte, online training van 4 uur en het verzorgen van die training. In veel gevallen is een training van 4 uur toereikend en is de vanaf prijs van €1.499,- de daadwerkelijke trainingsprijs.
   
  Indien een andere oplossing passend is, bijvoorbeeld een uitgebreidere werkplekanalyse, een langere training, meerdere trainingsdagen, aanvullende coaching op de werkvloer, etc. dan komt dit aan de orde tijdens ons contact en nemen we dat mee in de offerte.
   
  De vanaf prijs is gebaseerd op een online training. Het is ook mogelijk om de training op locatie te verzorgen (mits de corona maatregelen dat toelaten). Op eigen locatie bij het bedrijf is dat op basis van € 0,55 cent per kilometer. Bij een externe locatie komen daar de kosten van de betreffende locatie bij. We bespreken de wensen tijdens ons contact en nemen dat mee in de offerte.

  Standaard gaan we uit van een training van een dagdeel, oftewel 4 uur. Mocht dat niet passend zijn vanwege de omvang of complexiteit van jullie situatie, dan doen we een aangepast voorstel wat passend is voor jouw team.

  We gaan uit van een maximum aantal van 10 deelnemers. Dit is om de kwaliteit te borgen en voor elke deelnemer voldoende persoonlijke aandacht te hebben.
   
  Als de groep groter is dan 10 deelnemers kijken we in overleg naar een passende oplossing. Een mogelijkheid kan zijn om de groep te splitsen.
  Dat kan op korte termijn. Omdat het gaat om een training op maat moet er voldoende gelegenheid zijn om de situatie van jouw team in kaart te brengen en een passende training te ontwikkelen. Dat zou al binnen 2 weken kunnen.
   
  Het is ook mogelijk om de training nu alvast in te plannen voor over een langere periode, zodat er een deadline staat om naartoe te werken als team.

  Ook dan is een cursus heel handig. In een cursus leren jullie de functionaliteiten van de tool kennen. En minstens zo belangrijk, we besteden aandacht aan de samenwerk afspraken die nodig zijn om effectief met de tool te werken. Wij weten uit ervaring waar dat mis kan gaan en welke basisafspraken minimaal nodig zijn. Een teamtraining is een goede manier om een duidelijke, gezamenlijke start te maken voor het samenwerken.

  Het is een team training. Om als team optimaal te profiteren van de functionaliteiten Trello is het belangrijk dat iedereen in het team weet hoe de tool werkt en wat de samenwerkafspraken zijn die jullie als team maken. Daarom is een team training ideaal.
   
  Het is goed mogelijk dat jullie binnen je team één expert of ‘kennisdrager’ willen op het gebied van Trello. Daarvoor bieden wij de training Trello Bedrijfsexpert
  In dit bedrag zit niet alleen de training zelf, maar ook het in kaart brengen van de huidige situatie en een traning op maat maken die daarbij aansluit.
   
  Daarnaast is het resultaat van de training dat je team effectiever met elkaar samenwerkt. Stel dat je een team hebt van 6 personen en dat de interne uurprijs van elke medewerker €50 is. Vijf keer een teamoverleg van een uur is dan net zo duur als de training. Als je door het optimaliseren van je Trello gebruik 5 teamoverleggen van een uur kan besparen heb je de training er al uit.
  Om als team effectief met Trello te werken zijn er in hoofdlijnen 2 dingen nodig. 1. je moet de functionaliteiten van de tool kennen zodat je er op een juiste manier mee kan werken. 2. Je moet met je team goede afspraken hebben over hoe jullie de app gebruiken en wie welke verantwoordelijkheden en bevoegdheden heeft. In de training besteden we aandacht aan beide aspecten.
   
  Het tweede onderdeel is voor iedereen relevant en juist waardevol om dat gezamenlijk als team te doen. Voor onderdeel 1 is het niveauverschil wel van belang. Wij nemen dit mee bij het in kaart brengen van de situatie bij jouw team en bespreken vooraf hoe we hiermee om kunnen gaan.
  Het is handig om in persoonlijk contact te bespreken wat jullie al geprobeerd hebben en wat het gewenste resultaat is, dan kunnen we bepalen of en zo ja wat wij kunnen bieden. Als je het contactformulier op deze pagina invult, nemen wij daar contact voor op.
   
  Over het algemeen helpt het als iemand met ‘een frisse blik’ naar een lastige situatie kijkt. Die frisse blik bieden wij sowiewo als we persoonlijk contact hebben.

  Het eerlijke antwoord: nee. Maar het is wel de belangrijke eerste stap die gezet moet worden. Het is aan jou en je team om wat jullie leren tijdens de training daadwerkelijk toe te passen in de praktijk. Alleen dan profiteer je van de functionaliteiten die Trello te bieden heeft. In de training bieden wij de handvatten die nodig zijn om succesvol gebruik te maken van Trello: we maken inzichtelijk waar het aan ligt dat Trello nu niet optimaal wordt benut, we behandelen de stappen die nodig zijn om dat te veranderen én we maken concreet wat er nodig is voor jullie team om die stappen te zetten.

  Om als team effectief met Trello te werken zijn er in hoofdlijnen 2 dingen nodig. 1. je moet de functionaliteiten van de tool kennen zodat je er op een juiste manier mee kan werken. 2. Je moet met je team goede afspraken hebben over hoe jullie de app gebruiken en wie welke verantwoordelijkheden en bevoegdheden heeft.
   
  Wij brengen vooraf jullie situatie in kaart. We kijken daarbij waarom het Trello gebruik nu niet optimaal verloopt. Ligt dat vooraal aan punt 1, punt 2 of allebei? De inhoud van de training stemmen we daarop af.
   
  In de training richten we ons op inzichtelijk maken waar het aan ligt dat Trello nu niet optimaal wordt benut, behandelen welke stappen nodig zijn om dat te veranderen én concreet maken wat er nodig is voor jullie team om die stappen te zetten.

  Wij zijn zelf Trello gebruikers, zowel voor persoonlijk als zakelijk gebruik. Door het eigen gebruik én door alle ervaringen met eerdere (bedrijfs)trainingen weten wij welke functionaliteiten het meest worden toegepast door teams. En dat heeft ons ook geleerd wat er nodig is qua afspraken en samenwerking om als team te profiteren van Trello.

  Wat goed dat je daarbij stilstaat! Evelien heeft ruim 12 jaar ervaring als leerexpert en heeft tientallen cursussen ontwikkeld voor een grote verscheidenheid aan bedrijven. Belangrijk is dat de leervorm (een leervorm is bijvoorbeeld een opdracht, een uitleg, samenwerken, etc.) aansluit bij de inhoud die je wil overbrengen én bij de deelnemer. De inhoud kennen wij heel goed en we weten uit eerdere ervaring wat daarin goed werkt. Afstemming op de deelnemers doen we door tijdens het in kaart brengen van jullie situatie ook stil te staan bij het niveau, de verwachtingen en eerdere ervaringen van de teamleden.

  Als je op een goede manier gebruik maakt van Trello zorgt dat voor een duidelijk inzicht in de taken en projecten die jullie hebben als team, wie die uit moet voeren en wanneer. Dit zorgt voor een effectievere manier van werken: er is minder tijd nodig voor afstemming en communicatie, er is minder kans dat taken dubbel worden gedaan of niet goed op elkaar zijn afgestemd en minder kans dat taken over het hoofd worden gezien en juist helemaal niet gedaan worden, terwijl ze wel van belang zijn.
   
  Bijkomende effecten zijn dat medewerkers die een gevoel van overzicht en controle ervaren, minder last hebben van stress en dat de sfeer beter is in teams waar goed en effectief wordt samengewerkt.
   
  In onze training leren we je hoe je op een goede manier gebruik maakt van Trello. Als je dat na de training toepast met je team leidt dat dus tot effectief samenwerken, minder stress en een goede werksfeer.